Information

 

 

På Vattenkompaniet har vi ingen allmän simning, utan endast verksamhet för våra kurser. Vi har simskola & Vattengymnastik för gravida.

 

Återanmälan

Som aktiv kund hos oss är ni garanterad en plats till fortsättningskursen om ni gör er återanmälan i tid. Under fliken Återanmälan ser ni vilket datum som gäller för er kurs. Det är viktigt att återanmälan skickas in i tid, annars är det stor risk att ni förlorar er plats.

Ångrar ni er efter att ni har gjort er återanmälan har ni rätt att avboka kursen skriftligen senast 10 dagar före kursstart. Vi bekräftar alltid avbokningen via mejl.

Barnen simmar med en vuxen i vattnet

I alla våra simkurser är det en vuxen per barn i vattnet. Beroende på anläggning och bassäng kan det vara med en eller två föräldrar. Det är instruktören som leder simskolan och en vuxen är med som extra stöd till barnet i vattnet.

Syskon på land

Syskon får inte delta i kursen. Är syskonet under 8 år måste en annan vuxen (över 15 år) vara med barnet på kanten. Vill en anhörig följa med så går det bra att de tittar på och ser hur mysigt ni har det, men helst inte första gångerna då det är mycket nytt för barnet. Alla åskådare ska vara ombytta till funktionskläder/träningskläder när dom tittar på från land.

Babysimbyxa

Vi säljer badbyxor och hjälper gärna till att prova ut rätt storlek i vår reception på Vattenkompaniet. Vi har speciella krav på barnens simkläder. Alla barn som inte är blöjfria dag och natt måste ha en godkänd babysimbyxa som består av dubbelt tyg och som sitter tajt runt mage och lår. Er instruktör kommer kontrollera byxan vid varje kursstart innan ni får gå ner i vattnet. Är byxan för stor så får man tyvärr inte gå i och simma. Barnen ska inte ha på sig blöja i vattnet under badbyxan.

Det finns en uppsjö av olika byxor och modeller på marknaden. Tänk på att ni inte kan gå på rekommenderad vikt. Om det står 7 kg i en byxa och ert barn väger 7 kg, så kan byxan ändå vara för stor. Det är viktigt att ni provar byxorna på barnen och ser att de sitter bra. Vi säljer bl a märket Lindberg som har bra mjukt tyg, bra resår och man kan ha byxan länge. Se gärna vår webshop för mer information. Utöver badbyxor säljer vi även simglasögon, duschmattor och andra smarta tillbehör på Vattenkompaniet, betalning via swish eller kort.

Sekretesspolicy

Aqua Barn AB respekterar och arbetar för att din integritet skall vara skyddad samt din rätt till kontroll över dina personuppgifter. Våra principiella riktlinjer är enkla och vi vill vara tydliga med vilka uppgifter vi samlar in och varför samt att uppgifterna skyddas på bästa möjliga vis. Vi arbetar alltid för att din integritet skall vara skyddad när du använder dig av våra tjänster. Termerna ”vi”, ”oss” i policyn hänvisar alla till Aqua Barn AB.

Personuppgifter

Aqua Barn AB tar ansvar för dina personuppgifter - så som namn, födelsedata, adress, e-mailadress, telefonnummer, etc. - som du lämnar till oss eller som vi tar del av vid köp av tjänst eller vara, prenumererar på nyhetsbrev eller skapar ett personligt konto för intresseanmälan eller webbokning. Aqua Barn AB är personuppgiftsansvarig och hanterar dina personuppgifter i enlighet med de krav som ställs i dataskyddsförordningen (GDPR).

Vad använder Aqua Barn dina personliga uppgifter till?

När du lämnar dina personuppgifter ger du ditt samtycke till att Aqua Barn AB använder insamlad information för att fullgöra våra åtaganden mot dig som kund samt att tillhandahålla den service du förväntar dig. Aqua Barn AB kan komma att leverera SMS och mail vid bokning, avbokning, skicka information om vår verksamhet samt andra erbjudanden i marknadsföringssyfte. Är du aktiv kund behöver vi tillgång till dina uppgifter såsom mejladress och mobiltelefon för viktig information angående er kurs. För att kunna ge dig relevanta erbjudanden och information kan vi komma att evaluera dina personuppgifter. Dina uppgifter lagras bara så länge som krävs för att utföra våra tjänster eller så länge som det föreskrivs enligt lag.

Vem får tillgång till uppgifterna?

Vi respekterar dina personuppgifter, vi har och kommer aldrig att sälja dem till tredje part.

Var kan du vända dig för att ta del av det som registrerats?

Din integritet är viktig för oss och du har full rätt att ta del av de personuppgifter som Aqua Barn AB har registrerade om dig. Är uppgifterna felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att de skall rättas eller tas bort. Du kan när som helst återkalla ditt medgivande till att vi använder dina uppgifter vid t.ex. nyhetsbrev och erbjudanden.

Vill du få mer information kring dina registrerade personuppgifter görs förfrågan skriftligen till info@aquabarn.se

 

Vi önskar dig varmt välkommen till

-Team Aqua Barn-

27 jun, 2019

Vattenträning för dig som är gravid!

Kursstart v.39

14 jun, 2019

På Streteredsbadet i Kållered och på Quality Hotel Winn i Hisings Backa...

31 maj, 2019

Både platser för nybörjare och fortsättare finns i åldrarna 3 mån - 9 år,...